Telecom & Elektra

Installatie- en storingservice voor alle type aansluitingen en bekabeling binnen uw woning of pand. Van een kleine aanpassing in de meterkast tot een compleet nieuwe aanleg van bekabeling of installatie van apparatuur.

CR Service is gespecialiseerd in alle aansluitingen en bekabeling binnen uw woning of pand. Of het nu gaat om een kleine aanpassing in de meterkast, een complete nieuwe aanleg van bekabeling, een stopcontact in de meterkast of installatie van TV, telefonie of internet. Dit is allemaal mogelijk.

Wij zijn bereid bekabeling door leidingen te trekken, netjes langs de plint, door de muur, langs het plafond of zelfs onder de vloer. Wij hebben de juiste materiaal en meetapparatuur om uw netwerk direct in gebruik te stellen.

Ook in dit draadloze tijdperk zijn er genoeg redenen om bekabeling te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan snelheid en stabiliteit. Wij leggen bekabeling voor een vaste aansluiting of een extra draadloos apparaat voor een nog betere ontvangst in uw woning of pand.

U kunt ook terecht bij CR Service als u een storing ervaart in het netwerk, op uw televisie, telefoon of overige apparatuur. De meeste storingen zijn het gevolg van onjuist aangesloten bekabeling of kabelbreuk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u gebruik kunt maken van een veilig netwerk.

Wij zorgen voor alle benodigde bekabeling en eventuele wandcontactdozen die nodig zijn om uw wens te vervullen.

Hieronder een greep uit de meest voorkomende diensten:

Aanleg nieuwe bekabeling (TV, tel of internet)
Aanleg stopcontact in meterkast
Aanleg draadloos netwerk
Uitbreiding draadloos netwerk
Uitbreiding bedraad netwerk (TV, tel of internet)
Aansluiten Internet van verschillende providers

Aansluiten TV van verschillende providers
Aansluiten Telefonie van verschillende providers
Verbeteren van reeds aangesloten netwerk
Storingen in netwerk verhelpen
Uw nieuwe TV, tel of computer aansluiten op het netwerk
Huidige router/ switch vervangen

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of een afspraak.