Diensten

Diensten

CR Service is jouw betrouwbare partner voor ICT & Telecom dienstverlening. Wij bieden een breed scala aan diensten. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw netwerk optimaal functioneert en dat je bedrijfsprocessen soepel verlopen.

NETWERKBEHEER

Een bedrijfsnetwerk moet storingsvrij, snel en betrouwbaar zijn. Naast databekabeling bieden wij complete netwerk oplossingen aan, zodat elk bedrijf 100% kan vertrouwen op de netwerkinfrastructuur. 

REPARATIES

Wij leveren computerhulp en voeren reparatie- en onderhoudsservice uit voor alle types computers en laptops. Ook bieden onze monteurs hulp aan bij nieuwe installaties en uw nieuwe computer, laptop of randapparatuur.

DATABEKABELING

Veel apparaten hebben een stabiele netwerkverbinding nodig, daarvoor werkt een kabel nog altijd het beste. Een klein of een groot project: wij zorgen voor een juiste afhandeling zodat uw netwerk optimaal presteert.

SITE SURVEY

Wi-Fi is tegenwoordig een must. Het plaatsen van een access point is niet lastig, maar waar moet deze komen, hoeveel hebben we er nodig en zijn er storing bronnen in de buurt aanwezig. Allemaal vragen waar u met een site survey antwoord op krijgt.

WEBDESIGN & GRAFISCH ONTWERP

Wij realiseren webdesign voor websites en webshops, waarbij we streven naar een professionele en moderne uitstraling. Naast gebruiksvriendelijke websites verzorgen wij ook professioneel logo- en huisstijlontwerp. Daarnaast leveren we alles op het gebied van reclamedesign en drukwerk.

Neem een kijkje op Budgetontwerp.nl

ENGINEERING

Onze engineers ontwerpen het (glasvezel) netwerk. Technische gegevens van netwerksystemen worden verzamelt en verwerkt. Denk hierbij aan het ontwerpen en calculeren van een gevraagde (glasvezel)aansluiting of netwerk, het intekenen en doorrekenen hiervan. Of het nu gaat om een enkele aansluiting of een volledig project, onze engineers zorgen voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden zodat de uitvoering efficiënt kan verlopen.

WERKVOORBEREIDING

Onze werkvoorbereiders zorgen dat alle voorwaarden om een (glasvezel) project te kunnen starten zijn voldaan. Onze werkvoorbereiders beschikken over kennis, inzicht en ruime ervaring. Door de ervaring van onze medewerkers en nauwe samenwerking met de opdrachtgever zijn er korte lijnen en blijft de communicatie helder en snel. Een project wordt afgesloten door complete en duidelijke rapporten aan te leveren. Een rapport bevat de PvE (Plan van Eisen), het beeld van de technische en bouwkundige situatie. Ook mogelijke problemen en bijhorende oplossingen worden in kaart gebracht.
CR Service kan het volledige project op zich nemen en zelfstandig beheren.

CR Service
Tel/ Whatsapp:
Email:
Schuiven naar boven