Computer Reparatie & Onderhoud

Reparatie- en onderhoudsservice voor elke computer, laptop en tablet. Wij bieden gratis haal- en brengservice, computerhulp en hulp/ service op afstand aan.

CR Service is gespecialiseerd in computer reparatie en onderhoud voor zowel particulieren als midden- en klein bedrijf. Wij bieden reparatie en onderhoud aan voor alle merken desktops, laptops, randapparatuur en onderdelen. Naast reparatie en onderhoud bieden wij ook computerhulp en hulp op afstand aan.

Een trage computer of een vastlopende computer zijn een van de grootste ergernissen in vele huishoudens, CR Service kan u van bijvoorbeeld dit probleem verlossen. U kunt bij ons terecht voor zowel software matige als hardware matige computer problemen. Uw probleem is altijd vrij snel opgelost tegen een betaalbare prijs.

U kunt uw computer bij ons ook laten uitbreiden met extra onderdelen, onderdelen laten vervangen, een complete opschoning of uw computer laten upgraden naar een nieuwere Windows versie.

Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van uw nieuwe computer of wenst u uitleg of hulp bij het gebruik van uw nieuwe computer? Ook daar maakt CR Service graag tijd voor vrij.

Hieronder een greep uit de meest voorkomende diensten:

Windows herinstallatie
Gegevensherstel
Installatie van laptops en desktops
Installatie van randapparatuur en onderdelen
Reparatie van laptops en desktops
Reparatie van randapparatuur en onderdelen

Virussen verwijderen
Instellen netwerk zowel bedraad als draadloos
Opschoning van laptops en desktops
Vervanging en upgrading van onderdelen
Computerhulp
Hulp op afstand

Wij bieden echter geen service aan voor Apple apparatuur en software.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of een afspraak.